NARRACIONS

IL·LUSTRADES

EN SÈRIE. UNA COL·LECCIÓ DE RELATS

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, presentem “En sèrie. Una col·lecció de relats”, una proposta que uneix la col·lecció d’obres d’art de la institució i la literatura de la ma d’escriptors i escriptores vinculades a l’Alt Empordà. Aquests sis relats es podran llegir per entregues cada setmana a partir del divendres 21 d’abril fins al 26 de maig.

Foto de Maya Goded

Agafant un concepte semblant al del “cadàver exquisit” consistent en la creació i la invenció col·lectiva, a “En sèrie. Una col·lecció de relats” els escriptors i escriptores han hagut d’escollir una obra de la col·lecció del Museu, d’entre les 3.000 que en formen part, per fer-ne un relat breu, a partir del que havia escrit l’autor o autora anterior. El projecte s’ha plantejat com si es tractés d’una sèrie, amb diverses temporades de sis capítols cadascuna.

Amb aquesta proposta es pretén donar una nova visió i lectura a les obres que formen part de la col·lecció del Museu, la majoria de les quals es poden consultar al web de l’equipament

Temporada 1: La rebel·lió dels dandis

En aquesta primera temporada, i sota el títol de “La rebel·lió dels dandis”, hi han participat Elisabet Riera, Àngel Burgas, Cristina Masanés, Joan Manuel Soldevilla, Núria Esponellà i Sebastià Roig. El primer relat, que es podrà llegir a partir del divendres 21 d’abril, serà el de Riera, que inicia una història de misteri ambientada a la ciutat de Figueres.

El següents relats es podran llegir a partir dels divendres 21, 28 d’abril, 5, 12, 19 i 26 de maig, quan es publicarà el relat que tancarà la primera història de la sèrie.

Elisabet Riera
Capítol 1 ja disponible

Àngel Burgas
Capítol 2 ja disponible

Cristina Masanés
Capítol 3 ja disponible

Joan Manuel Soldevilla
Capítol 4 ja disponible

Núria Esponellà
Capítol 5 ja disponible

Sebastià Roig
Capítol 6 ja disponible

© Alguns drets reservats. Museu de l’Empordà, 2018
Ajuntament de Figueres. Cultura
Avís legal - Protecció de dades

Museu de l'Empordà
Rambla, 2
17600 Figueres
infome@museuemporda.org      972 50 23 05