L’Atelier de Nadal

Tallers educatius

Amb el propòsit de construir un museu amb una acció educativa global i transversal s’inicia una nova proposta d’activitats dirigida al públic familiar. L’Atelier de Nadal, presenta 4 sessions matinals amb format de Tallers amb el propòsit de despertar i potenciar la creativitat dels infants a partir de l’aproximació a les arts.

Aquests tallers es duran a terme del 27 al 30 desembre 2022 en horari 9.30 a 13.00 h
Les places són limitades

Inscripció obligatòria

Foto de Maya Goded

ACTIVEM LA CREATIVITAT
DIMARTS 27 de desembre

L’art ens ajudarà a donar noves lectures, noves funcionalitats, per acabar millorant aspectes i objectes de la vida quotidiana… Aprendrem a detectar i a fer connexions entre coses, personatges o imatges que fins ara ens podien passar per alt i aplicar-les per a redissenyar o innovar objectes, conceptes o activitats amb propostes inimaginables i sorprenents.

ART, MÚSICA I DANSA
DIMECRES 28 de desembre

AGITART presenta aquest taller creatiu parteix de diferents disciplines com el moviment, el treball postural, la música, l’entrenament físic i l’expressió corporal. Els diferents exercicis creatius, jocs i tasques en grup o individuals ens permeten expressar diferents sentiments i/o emocions que podem sentir, i utilitzar-ho com a mitjà de comunicació i expressió. Una magnífica oportunitat d’esdevenir més conscients del mateix cos i del llenguatge del moviment; per tal d’obtenir consciència corporal i de postura, i enfortir la coneixença del funcionament del cos.

ROBOTS ARTISTES
DIJOUS 29 de desembre

L’art desafia la tecnologia i la tecnologia inspira l’art deia —John Lasseter. Un doble taller de robòtica on explorarem les possibilitats i els poders robòtics per crear les nostres formes artístiques forma automàtica o crear una peça de gran format a partir de la programació i activació de l’intrèpid robot Sphero mini per crear la nostra pròpia obra d’art abstracte.

 

L’ART COM A FONT D’INSPIRACIÓ
DIVENDRES 30 de desembre

Aprendrem que podem utilitzar l’art per fer una campanya publicitària destinada a promocionar la comarca de l’Empordà, o l’art com a element de crítica i com aquest ens pot servir per fer protesta o denuncia. Una sessió pensada per donar a conèixer i fer valdre i promocionar la comarca i per l’altra per conèixer i descobrir l’obra de 31 dones artistes que van treballar a l’Alt Empordà.

FORMULARI DE RESERVA L'ATELIER DE NADAL

Vull fer inscripció en el taller o tallers següents:

5 + 4 =

© Alguns drets reservats. Museu de l’Empordà, 2018
Ajuntament de Figueres. Cultura
Avís legal - Protecció de dades

Museu de l'Empordà
Rambla, 2
17600 Figueres
972 50 23 05